Vår webbsida använder cookies för att du ska kunna logga in och handla i nätbutiken, samt för att du ska få bästa möjliga kundupplevelse när du besöker kitchnsverige.se. Vi är förpliktade att informera dig om detta och om du samtycker kan du fortsätta att använda vår webbsida som vanligt. Om inte måste du deaktivera cookies på din enhet. Ok, jag förstår.

Kitchn logo
MENY Logga in
{{cartItemsQuantity}} vara{{cartItemsQuantity}} varor
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivning
Antal
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem hos Kitch´n sparar du totalt {{clubMemberSavings}} på detta köp.
{{remainingToFreeFreight}} kvar till fri frakt. Fri frakt på detta köp. Click & collect: {{clickCollectStoreName}}
Gå till utcheck
 •  

  Bli nr. 1 i köket

  Det är du som bestämmer i ditt kök – det är ditt rike. Men vad sägs om lite hjälp på traven så att du också känner dig som en mästerkock i köket? Du kan bli nr. 1 i köket med hjälp av några enkla ingredienser. Vi lovar lite oreda, ett ton glädje – och resultat som ber om att dokumenteras.

   

  Vi ger dig tips från kokboken, och några knep i rockärmen, som du kan använda för att överraska dig själv – och imponera på dina vänner. Bränn inte såsen i förvåning över att det är dig alla vänder sig till för att få goda råd.

   

  Har du tappat aptiten och behöver ny inspiration – eller är du bara sugen på något gott? Titta igenom recepten och inspirationsartiklarna och testa det som låter frestande. Favoriträtterna kan bli många, och skrytlistan lång – vi vill därför varna dig för att dina mobildata snabbt kan ta slut.

   

  Häng med och få regelbundna tips som säkrar din plats i toppen – som nr. 1 i köket.

 • Laga lyxig trerättersmeny på nyårsafton

  Laga lyxig trerättersmeny på nyårsafton

  Vill du servera trerättersmeny i restaurangklass på nyårsafton i år? Tillsammans med förre landslagskocken Karl Erik Pallesen ger vi dig möjligheten att briljera. Om du är nybörjare i köket eller avancerad hemmakock spelar ingen roll. Pallesen visar dig vägen till framgång.

  Läs mer

 • Så fixar du förjulmys med hemgjord glögg

  Så fixar du förjulmys med hemgjord glögg

  Få en härlig försmak av julen med hemgjord glögg i koppen. Lägger du äkta råvaror i kastrullen så sprider sig snart doften av förjulmys – medan julfriden infinner sig. Här är receptet på smakrik glögg som familj och nära vänner kan samlas runt.

  Läs mer

 • Honungsrostade nötter med sting

  Honungsrostade nötter med sting

  Ingen jul utan knapriga nötter.

  Läs mer