Kundservice

Vår webbsida använder cookies för att du ska kunna logga in och handla i nätbutiken, samt för att du ska få bästa möjliga kundupplevelse när du besöker kitchnsverige.se. Vi är förpliktade att informera dig om detta och om du samtycker kan du fortsätta att använda vår webbsida som vanligt. Om inte måste du deaktivera cookies på din enhet. Ok, jag förstår.

Kitchn logo
MENY Logga in
{{cartItemsQuantity}} vara{{cartItemsQuantity}} varor
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivning
Antal
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem hos Kitch´n sparar du totalt {{clubMemberSavings}} på detta köp.
{{remainingToFreeFreight}} kvar till fri frakt. Fri frakt på detta köp. Click & collect: {{clickCollectStoreName}}
Gå till utcheck
  • Bra deal - utmärkt pris, varje dag, hela året!

    Har du lust att göra en bra deal, oberoende av rabattkuponger och kampanjer? "Bra deal" ser till att du får ett utmärkt pris på kända märkesvaror. Inte bara då och då, utan varje dag. Varje vecka. Året runt.

    När du ser märkningen "Bra deal" kan du vara säker på att du får bra priser på redskapen till ditt kök. Och det är just därför du inte behöver ha en rabattkupong eller kampanj för att veta att du gör ett bra köp. Med "Bra deal" blir både du och din plånbok nöjda. 

    Men vad händer om du plötsligt upptäcker varan billigare någon annanstans? När du är klubbmedlem använder du endast prisgarantin. Självklart ska du inte betala mer hos oss än andra!

Filtrer