Kundservice

Vår webbsida använder cookies för att du ska kunna logga in och handla i nätbutiken, samt för att du ska få bästa möjliga kundupplevelse när du besöker kitchnsverige.se. Vi är förpliktade att informera dig om detta och om du samtycker kan du fortsätta att använda vår webbsida som vanligt. Om inte måste du deaktivera cookies på din enhet. Ok, jag förstår.

Kitchn logo
MENY Logga in
{{cartItemsQuantity}} vara{{cartItemsQuantity}} varor
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivning
Antal
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem hos Kitch´n sparar du totalt {{clubMemberSavings}} på detta köp.
{{remainingToFreeFreight}} kvar till fri frakt. Fri frakt på detta köp. Click & collect: {{clickCollectStoreName}}
Gå till utcheck
 • Praktiskt och enkelt! Funderar ni på att gifta er? Hos Kitch'n kan ni skriva er önskelista och önska allt ni behöver inom köksutrustning, något som är praktiskt både för er som brudpar och för era gäster. På det viset får ni bara det ni önskar er och undgår att få samma gåva två gånger på presentbordet. Önskelistan kan skrivas i en av våra butiker eller här på kitchnsverige.se, gästerna får tillgång till listan från båda platserna. Om du redan är klubbmedlem loggar du in på "min sida". Om inte är medlem trycker du på knappen "Skapa lista".
 • Vår present till er

  Vår present till er

  Par som skriver önskelista till sitt bröllop hos oss får en present av oss. Efter genomfört bröllop och när det finns handel på önskelistan för 500:- eller mer. Kan bröllopsparet hämta ut 2 st. champagneglas och 2 st. rödvinsglas från Holmegaard Perfection-serien (värde 516:-) i närmaste Kitch´n butik. Ni får själva välja om ni önskar 50 cl eller 35 cl.
 • Populära bröllopspresenter

  Populära bröllopspresenter

  En present av hög kvalitet med säker design som håller genom hela livet är alltid en vinnare.

  Se mer här

 • Få presentkort på 1000:-

  Få presentkort på 1000:-

  Det ska löna sig att välja Kitch'n! Alla brudpar som har haft handel på över 10.000:- på sin önskelista får ett presentkort värt 1000:- av oss.

Välj butik

Hitta din närmaste butik

Ursäkta, geolokalisering är inte tillgänglig.