Ej inloggad

0 varor
q
Beskrivning
Antal
Pris
499:- kvar till fri frakt.
Gå till kassan


Nordbornas favorit i 50 år

I generationer har Moccamaster kaffebryggare bevisat sin kvalitet.

 

En klassiker

I generationer har Moccamaster kaffebryggare bevisat sin kvalitet genom att göra gott kaffe. När nya generationer funderar på att köpa en ny kaffemaskin, väljer de ofta den klassiska kaffebryggaren. Många berättar att de växte upp med Moccamaster hos mor- och farföräldrarna och de köper ofta en egen när de flyttar hemifrån. Förutom att göra det bästa kaffet har bryggaren blivit en ikon för många. Visste du att du kan hitta Moccamaster i MoMa NYC Museums designbutik tillsammans med andra designklassiker?

En skicklig entreprenör

Historien om Moccamaster börjar i ett garage i Nederländerna. För 50 år sedan bestämde Gerard Clement Smit sig för att konstruera en kaffebryggare med hög kvalitet. Han ville att kunden skulle kunna lita på produkten till 100 %. Han använde material av högsta kvalitet, och följde processen för hur man lagar perfekt kaffe i detalj. Idag monteras produkten fortfarande för hand och alla kaffebryggare testas innan de lämnar fabriken. Den första Moccamaster kom ut på marknaden 1969. Moccamaster representerade en revolution inom kaffebranschen. Under dessa 50 år har världen genomgått en teknologisk omvälvning. Trots det: Idag tillverkas alla Moccamasters fortfarande på fabriken i Nederländerna, där 130 erfarna anställda har åtagit sig att fortsätta Smits filosofi om "En bättre kopp kaffe" (hyperlänk: ... Hur man gör gott kaffe).

 

Över 2 miljoner sålda bryggare

Svenskar älskar kaffe. Vi dricker i genomsnitt näst mest kaffe i världen, bara slagna av Finland. Vi inte bara älskar kaffe, vi ställer krav på välsmakande, varmt kaffe. Det är därför inte så märkligt att att Moccamaster har blivit som en familjemedlem i generationer. Moccamasters hemlighet är enkel: Rätt vattentemperatur i 6 minuter, genom Gerard C Smiths bryggkonstruktion, ger världens bästa kaffe. Över 2 miljoner Moccamaster kaffebryggare har sålts här i landet sedan den lanserades.

10 års garanti, certifierad och bäst i test

Att Moccamaster har blivit en kaffebryggare för hela Sverige är inte utan anledning. Det finns höga kvalitetskrav från fabriken och produkterna testas både internt och externt. Moccamaster är den enda tillverkaren av kaffebryggare som erbjuder hela 10 års garanti. Du registrerar enkelt ditt köp på moccamaster.com. Alla Moccamasters-modeller är certifierade enligt strikta krav från European Coffee Brewing Center ( ECBC ) (hyperlänk: http://ecbc.info/). Att generation efter generation väljer Moccamaster som sin favorit är det många som vet. Men även USA:s största tidning, USA Today, är förtjusta och utsåg Moccamaster till bäst i test i Coffeemaker of the Year 2019: https://eu.usatoday.com/story/tech/reviewedcom/2018/05/08/best-coffee-makers-2018/34652555/ )

Bra tips för att göra kaffe

Skölj filtret med ljummet vatten innan du häller i kaffe. Använd vita kaffefilter och undvik de bruna som kan ge smak. Använd alltid färskt, kallt kranvatten. Det ger mycket syre.

Ha ren utrustning, både kannan, filterhållaren och bryggaren bör rengöras regelbundet. Det garanterar god kaffesmak! Om du använder kaffebryggaren dagligen rekommenderas det att du rengör den var 14:e dag. Moccamaster rekommenderar Clean Drop, som du kan köpa i livsmedelsbutiker.

Moccamaster kaffebryggare har varit en favorit i Sverige i 50 år.

Sanningen bakom Moccamasters framgång och popularitet:

• Moccamaster är tillverkad av kvalitetsmaterial och monteras för hand.
• Moccamaster gör gott kaffe genom en konstant vattentemperatur och rätt bryggningstid.
• En praktisk konsol gör att kannan kan tas ut utan att filterhållaren behöver flyttas.
• Toppmodellerna har justerbar värmeplatta och automatiskt droppstopp.
• Moccamaster har upp till 10 års garanti.
• Moccamaster kaffebryggare är godkänd av European Coffee Brewing Center (ECBC)

Tillbaka