Kundservice

Vår webbsida använder cookies för att du ska kunna logga in och handla i nätbutiken, samt för att du ska få bästa möjliga kundupplevelse när du besöker kitchnsverige.se. Vi är förpliktade att informera dig om detta och om du samtycker kan du fortsätta att använda vår webbsida som vanligt. Om inte måste du deaktivera cookies på din enhet. Ok, jag förstår.

Kitchn logo
MENY Logga in
{{cartItemsQuantity}} vara{{cartItemsQuantity}} varor
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivning
Antal
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem hos Kitch´n sparar du totalt {{clubMemberSavings}} på detta köp.
{{remainingToFreeFreight}} kvar till fri frakt. Fri frakt på detta köp. Click & collect: {{clickCollectStoreName}}
Gå till utcheck
  • Glasgaranti

    Glasgaranti

    Glas är till för att användas, eller hur? Därför får du som är klubbmedlem två års glasgaranti hos oss. Skulle olyckan vara framme, och ett glas går i kras, får du ett nytt glas utan någon extra kostnad. Vår glasgaranti gäller alla glas på fot. Du tar bara med foten på det trasiga glaset samt kvitto till din närmaste butik så får du ett nytt glas av oss. Låter detta för bra för att vara sant? Hos oss är kunden alltid nr. 1.

    Glasgarantin gäller alla glas på fot i vårt aktuella sortiment. Gäller ej beställningsvaror. Gäller för klubbmedlemmar mot framvisning av kvitto. Gäller två år efter inköpsdatum. Gäller även för glas köpta från vårt nätsortiment*. 

    *För glas köpta i nätsortimentet kontaktas kundservice om olyckan är framme. Bifoga bild och kvitto så hjälper vi dig att få ett nytt glas. 

Välj butik

Hitta din närmaste butik

Ursäkta, geolokalisering är inte tillgänglig.