Le Creuset
Signature grillpanna kvadratisk 26 cm white
- Hög kvalitet
- En kulinarisk klassiker
- Finns i flera härliga färger
Ord. pris 1 929:-
1 447:-
Kampanjens slut 2025-07-20
Beskrivning
Signature Grillpanna kvadratisk 26 cm från Le Creuset är det perfekta valet för den som önskar tillaga smakfull och hälsosam mat.Dess kvadratiska design tillåter överflödigt fett att rinna av och samlas mellan räfflorna, medan grillmönstret skapar autentiska grillränder som ger maten en fantastisk presentation. Gjutjärnspannans förmåga att bevara värme ger en jämn matlagning och bryning, samtidigt som dina rätter håller sig varma på bordet.
Grillpannan är utrustad med ett bekvämt handtag och hällpipar på sidorna för enkel hantering och avrinning. Den emaljerade insidan underlättar rengöringen av pannan efter användning. En allsidig och stilfull köksaccessoar för grillning och stekning.
- Fraktfritt vid köp över 499:-
- Snabb leverans
- Prisgaranti
- Bli medlem och få välkomstkupong
- SKU:
- 613861
- EAN:
- 24147262206
- Artikelnummer:
- 20183260100422
- Varumärke:
- Le Creuset
- Serie:
- Signature
- Kategori:
- Gjutjärnspannor
- Tillverkningsland:
- Frankrike
Specifikationer
- Höjd:
- 6,7 cm
- Bredd:
- 38,7 cm
- Längd:
- 35 cm
- Vikt:
- 3,25 kg
Design och material
- Färg:
- Vit
- Material:
- Gjutjärn
Underhåll och användning
- Induktionshäll:
- Ja
- Tål maskindisk:
- Ja
- Tål frys:
- Ja
- Skötsel:
- Innan du använder produkten - Packa upp ditt nya köp! (Och se till att ta bort etiketter och emballage.) Diska din Le Creuset produkt i varmt vatten med diskmedel, skölj sedan och torka noggrant. Vi rekommenderar att du endast använder Le Creuset köksredskap i silikon, trä eller värmebeständig plast. Använd INTE knivar eller redskap i metall eftersom de kan göra märken eller repor på produktens emaljyta. Använd produkten på den platta som passar bäst – då kommer maten att bli jämnare tillagad och det minskar risken för skador på handtag och sidor. Detta är särskilt viktigt på induktionshällar. Om du använder en platta i fel storlek är risken stor att hällen inte kommer att ”känna igen” produkten. Matlagning på medelhög eller låg värme ger bäst resultat – även när du steker och fräser. Låt pannan värmas upp gradvis för god smak och jämn tillagning. Om du behöver använda hög värme, sänk den när du uppnått önskad värme. Dra aldrig produkten på en spis/häll med glasyta eftersom detta kan skada både produktens botten och glaset. Lyft istället alltid produkten på och av, eller över ytan. Vänta tills din produkt har svalnat innan du börjar rengöringen. Torka av eventuella matrester från botten och sidorna av produkten. Om det finns fastbränd mat, fyll produkterna med varmt tvålvatten och låt verka i 15-20 minuter innan du diskar som vanligt. Använd inte slipande rengöringsmedel, mycket slipande eller mycket hårda rengöringssvampar eller borstar på någon av ytorna. Torka noggrant efter disk och förvara på en torr plats.