Le Creuset
Heritage ugnsform rektangulär 19 cm white
- Hög kvalitet
- Rektangulära formen passar till alla slags ingredienser
- Finns i flera färger
Ord. pris 429:-
300:-
Kampanjens slut: 2024-12-24
Beskrivning
Heritage ugnsform rektangulär 19 cm white från Le Creuset. Heritage-serien är inspirerad av den ursprungliga och eleganta franska designen som Le Creuset först presenterade 1931, och reflekterar både deras designtraditioner och hantverksmässiga arv.Ugnsformen är ugns-, mikrovågsugn- och frysbeständig. Den rektangulära formen är mångsidig och perfekt för rätter som lasagne eller ugnsstekt kyckling. Det slitstarka stengodset har en invändig sandfärgad glasyr som gör formen lätt att rengöra och förhindrar att den absorberar smak, fukt, lukt och färg från livsmedel. Formen tål temperaturer från -23 °C till +260 °C och kan diskas i diskmaskin.
- Fraktfritt vid köp över 499:-
- Snabb leverans
- Prisgaranti
- Bli medlem och få välkomstkupong
- SKU:
- 613878
- EAN:
- 843251135769
- Artikelnummer:
- 71102190100001
- Varumärke:
- Le Creuset
- Serie:
- Heritage
- Kategori:
- Ugnsformar
- Tillverkningsland:
- Thailand
Specifikationer
- Höjd:
- 8,05 cm
- Bredd:
- 15,1 cm
- Längd:
- 19 cm
- Vikt:
- 980 g
- Volym (L):
- 1,1
- Måttspecifikation:
- 24,7 cm med handtag
Design och material
- Färg:
- Vit
- Material:
- Stengods
Underhåll och användning
- Tål maskindisk:
- Ja
- Tål microvågsugn:
- Ja
- Tål frys:
- Ja
- Värmetålig:
- Ja
- Temperaturområde:
- -23? til 260?
- Skötsel:
- Innan du använder produkten - Packa upp ditt nya köp! (Och se till att ta bort etiketter och emballage.) Diska din Le Creuset produkt i varmt vatten med diskmedel, skölj sedan och torka noggrant. Vi rekommenderar att du endast använder Le Creuset köksredskap i silikon, trä eller värmebeständig plast. Använd INTE knivar eller redskap i metall eftersom de kan göra märken eller repor på produktens emaljyta. Använd produkten på den platta som passar bäst – då kommer maten att bli jämnare tillagad och det minskar risken för skador på handtag och sidor. Detta är särskilt viktigt på induktionshällar. Om du använder en platta i fel storlek är risken stor att hällen inte kommer att ”känna igen” produkten. Matlagning på medelhög eller låg värme ger bäst resultat – även när du steker och fräser. Låt pannan värmas upp gradvis för god smak och jämn tillagning. Om du behöver använda hög värme, sänk den när du uppnått önskad värme. Dra aldrig produkten på en spis/häll med glasyta eftersom detta kan skada både produktens botten och glaset. Lyft istället alltid produkten på och av, eller över ytan. Vänta tills din produkt har svalnat innan du börjar rengöringen. Torka av eventuella matrester från botten och sidorna av produkten. Om det finns fastbränd mat, fyll produkterna med varmt tvålvatten och låt verka i 15-20 minuter innan du diskar som vanligt. Använd inte slipande rengöringsmedel, mycket slipande eller mycket hårda rengöringssvampar eller borstar på någon av ytorna. Torka noggrant efter disk och förvara på en torr plats.