Le Creuset
Signature minigryta 0,25 L white
- Hög kvalitet
- Perfekt till servering av enstaka portioner eller tillbehör
- Finns i flera färger
Ord. pris 289:-
202:-
Kampanjens slut: 2024-12-24
Beskrivning
Signature Minigryta 0,25 L White från Le Creuset är idealisk för att laga och servera individuella portioner eller tillbehör.Använd den för att tillaga gratänger, suffléer, muffins eller chokladmousse och överraska dina gäster med snygga portionsrätter. Minigrytan passar också perfekt för servering av ost, salsa och dippar. Tack vare locket kan du värma såser i mikrovågsugnen eller hålla dina snacks fräscha.
Klarar temperaturer från -23 °C till 260 °C.
- Fraktfritt vid köp över 499:-
- Snabb leverans
- Prisgaranti
- Bli medlem och få välkomstkupong
- SKU:
- 613881
- EAN:
- 843251103676
- Artikelnummer:
- 71901100100100
- Varumärke:
- Le Creuset
- Serie:
- Signature
- Kategori:
- Ugnsformar
- Tillverkningsland:
- Thailand
Specifikationer
- Höjd:
- 7,8 cm
- Bredd:
- 11,1 cm
- Längd:
- 11,9 cm
- Vikt:
- 500 g
- Volym (L):
- 0,25
Design och material
- Färg:
- Vit
- Beläggning:
- Emaljerad
- Material:
- Stengods
Underhåll och användning
- Tål maskindisk:
- Ja
- Tål microvågsugn:
- Ja
- Tål frys:
- Ja
- Värmetålig:
- Ja
- Temperaturområde:
- -23? til 260?
- Skötsel:
- Innan du använder produkten - Packa upp ditt nya köp! (Och se till att ta bort etiketter och emballage.) Diska din Le Creuset produkt i varmt vatten med diskmedel, skölj sedan och torka noggrant. Vi rekommenderar att du endast använder Le Creuset köksredskap i silikon, trä eller värmebeständig plast. Använd INTE knivar eller redskap i metall eftersom de kan göra märken eller repor på produktens emaljyta. Använd produkten på den platta som passar bäst – då kommer maten att bli jämnare tillagad och det minskar risken för skador på handtag och sidor. Detta är särskilt viktigt på induktionshällar. Om du använder en platta i fel storlek är risken stor att hällen inte kommer att ”känna igen” produkten. Matlagning på medelhög eller låg värme ger bäst resultat – även när du steker och fräser. Låt pannan värmas upp gradvis för god smak och jämn tillagning. Om du behöver använda hög värme, sänk den när du uppnått önskad värme. Dra aldrig produkten på en spis/häll med glasyta eftersom detta kan skada både produktens botten och glaset. Lyft istället alltid produkten på och av, eller över ytan. Vänta tills din produkt har svalnat innan du börjar rengöringen. Torka av eventuella matrester från botten och sidorna av produkten. Om det finns fastbränd mat, fyll produkterna med varmt tvålvatten och låt verka i 15-20 minuter innan du diskar som vanligt. Använd inte slipande rengöringsmedel, mycket slipande eller mycket hårda rengöringssvampar eller borstar på någon av ytorna. Torka noggrant efter disk och förvara på en torr plats.