Vår webbsida använder cookies för att du ska kunna logga in och handla i nätbutiken, samt för att du ska få bästa möjliga kundupplevelse när du besöker kitchnsverige.se. Vi är förpliktade att informera dig om detta och om du samtycker kan du fortsätta att använda vår webbsida som vanligt. Om inte måste du deaktivera cookies på din enhet. Ok, jag förstår.

Kitchn logo
MENY Logga in
{{cartItemsQuantity}} vara{{cartItemsQuantity}} varor
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivning
Antal
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem hos Kitch´n sparar du totalt {{clubMemberSavings}} på detta köp.
{{remainingToFreeFreight}} kvar till fri frakt. Fri frakt på detta köp. Click & collect: {{clickCollectStoreName}}
Gå till utcheck

Favoritvarumärke

Du kan välja upp till 3 varumärken som dina favoriter. På ”Min sida” hittar du alltid kampanjer och nyheter från dina utvalda favoritvarumärken

-50%
Bara på nätetLagerrensning

Wunderform

coox bakform utläggbar 29x11

Denna produkt har upphört. Kontakta oss gärna via chatt eller post@kitchnsverige.se så hjälper vi dig att hitta ett alternativ.

Kampanjens slut: 2022-12-31

Art. nr: 46190425

Vikbar silikonbakform som tar minimalt utrymme i ditt kök. Otroligt lätt att få ut ditt bakverk, du öppnar helt enkelt bara hörnen och det är redo att serveras. Tillverkad av silikon som tål 230 °C samt frys. Silikon är ett mjukt, hållbart material, men var försiktig med vassa föremål. När du använder det för första gången kan det lukta lite, vilket är ofarligt. För att undvika detta ska du värma bakformen i ugnen i ungefär 20 minuter vid 180 °C före användning. Tillagningstiden med silikonform kan vara ett par minuter längre, så prova dig fram. I gengäld är det otroligt lätt att få ut bakverket samt att rengöra.

Bakformen är 29 cm lång, 11 cm bred, 7 cm hög och rymmer 2 liter. Formen tål diskmaskinen men inte mikrovågsugn.

Tillbaka

Liknande produkter

Till toppen

Frakt & Leverans

Till toppen

Leveranser

Vi skickar alla våra paket med Bring eller DHL. Väljer du postpaket levereras din försändelse till ditt närmsta utlämningsställe för Bring/DHL. 

Leveranstiden är normalt 2-5 dagar. Vid extra hög belastning kan det ta ytterligare några dagar. 

Fraktkostnad

Fraktkostnad på kitchnsverige.se:

  • Postpaket 49:-
  • Hemleverans 99:-
  • Fraktfritt vid köp över 499:- (Fraktfritt med postpaket)

Alla försändelser skickas fullt försäkrade.

Hemleverans

Vi erbjuder nu hemleverans och du kan få ditt paket levererat helt hem. Bring kontaktar dig för att bestämma vilken dag och vilken tid som passar dig bäst (2-5 dagars leveranstid).