Ej inloggad

0 varor
q
Beskrivning
Antal
Pris
499:- kvar till fri frakt.
Gå till kassan


Favorit­varumärker

Välj upp till 3 olika favoritmärken som dina favoriter. På ”Min sida” hittar du alltid kampanjer och nyheter från dina valda favoritmärken.

Logga in för att fortsätta

Glömt lösenord? Klicka här

Tillbaka
KLUBBERBJUDANDE
Visa som helskärm
Kosta Boda, chateau vinglas XL 61cl

Kosta Boda, chateau vinglas XL 61cl

Art.nr: 7021214
-40%

ORD. PRIS 449:-

269:-

Chateau vinglas från Kosta Boda. Det här champagneglaset tillhör en av Kosta Bodas mest populära servisserier, och är handtillverkat i kristallglas. Glaset har ett klassiskt och vackert uttryck som passar till årets alla festligheter.

Det är formgivet av Bertil Vallien som själv sade: ?Jag hade två ambitioner när jag konstruerade Château. För det första ville jag göra ett glas som en maskin inte kunde göra, som du kunde se var handgjorda. Optiken i kupan och det tunna glaset. Min andra ambition var att hålla designen enkel men elegant?.

Diskas med försiktighet. Med försiktighet menas själva hanteringen av glasen då de är mycket tunna. Diskmaskin med gummi-/plasthållare för vinglasben rekommenderas för att undvika vibration och stötar mot andra glas. Moderna fosfatfria diskmedel med spolglans kan med fördel diska våra finaste kristallglas köpta efter 1997 då vi förbättrade receptet på glasmassan. Disktemperaturen bör inte vara för hög, välj skon- eller miljöprogram som diskar vid cirka 50° under något kortare tid. Orrefors har tillsammans med Svenska Glasforskningsinstitutet och Grumme utvecklat Grumme Maskindisk för optimalt resultat. Annars rekommenderar vi Finish All in 1 Max och Yes Powerdrops. Glas med metalldetalj/smycke/handtag måste kopplas bort.

Varumärke: Kosta Boda
Serie: Château
Material: Glas
Kapacitet: 61 cl
Diameter: 68 mm
Höjd: 215 mm

Tillbaka