Ej inloggad

0 varor
q
Beskrivning
Antal
Pris
1:- kvar till fri frakt.
Gå till kassan


Favorit­varumärker

Välj upp till 3 olika favoritmärken som dina favoriter. På ”Min sida” hittar du alltid kampanjer och nyheter från dina valda favoritmärken.

Logga in för att fortsätta

Glömt lösenord? Klicka här

Tillbaka

Modern House, rix gjutjärnsgryta 4l röd

Art.nr: 186114

Högkvalitativ emaljad gjutjärn med 2-lags emalj både inifrån och ut. En järngryta kan användas för alla typer av matlagning och är särskilt idealisk för måltider som kommer att vara bra under lång tid och för brödbakning.

Djungeln är gjuten i en sandig form som gör varje kruka helt unik. Tjockleken på varorna har därför en variation på 5-5,5 mm tjocklek.
Glasglaspartiklarna är sammansatta så att de blir särskilt resistenta mot sura livsmedel, såsom en stekpanna som kommer att "sätta" under lång tid.
Ytan är matt grov i svart färg. Krukan är 24 cm bred och 11,5 cm lång. Materialet är gjutjärn och handtaget på locket är rostfritt stål.

Potten kan användas på alla typer av spisar, i ugnen och på grillen. Temperaturen i ugnen får inte överstiga 240 ° C. Kan rengöras i diskmaskin, men handtvätt rekommenderas på grund av vikt

T.o.m. 19 januari får du som klubbmedlem 200:- i rabatt vid köp av varor* med ordinarie priser för 400:- eller mer. Använd rabattkod jan20 i nätbutiken. Vid beställningar med click & collect dras rabatten av vid hämtning och betalning i butik. *Med vissa undantag.

Tillbaka


Info om "Utsåld i nätbutik"

Denna vara är för tillfället slutsåld i vår nätbutik. Den valda produkten kan finnas i någon av våra butiker. Ta kontakt med din närmaste Kitch’n-butik för mer information.