Ej inloggad

0 varor
q
Beskrivning
Antal
Pris
499:- kvar till fri frakt.
Gå till kassan


Favorit­varumärker

Välj upp till 3 olika favoritmärken som dina favoriter. På ”Min sida” hittar du alltid kampanjer och nyheter från dina valda favoritmärken.

Logga in för att fortsätta

Glömt lösenord? Klicka här

Tillbaka

Chef Ørjan, stekpanna 28cm svart.

Art.nr: 204045
-50%

ORD. PRIS 599:-

300:-

Click & Collect

  • Kitch'n Center Syd14 st.
  • Kitch'n Emporia3 st.
  • Kitch'n Globen Shopping6 st.
  • Kitch'n Kista Galleria16 st.
  • Kitch'n Mall of Scandinavia29 st.
  • Kitch'n Väsby Centrum5 st.
  • Kitch'n Erikslund Shopping Center0 st.
  • Kitch'n Farsta0 st.
  • Kitch'n Gränbystaden0 st.
  • Kitch'n Liljeholmen0 st.
  • Kitch'n Mobilia0 st.
  • Kitch'n Mölndal Galleria0 st.
  • Kitch'n Nacka Forum0 st.
  • Kitch'n Nova Lund0 st.
  • Kitch'n Solna Centrum0 st.
Click & Collect

En kock sätter värde på bra utrustning för att trolla fram de godaste maträtterna. Den här stekpannan är noga utvald tillsammans med Bocuse d'Or-vinnaren Ørjan Johannessen.

Tillverkad av aluminium och stål. 3 lager släpp-lättbeläggning av hög kvalitet. Släpp-lättbeläggningen gör att mat inte fastnar så lätt i bottnen. Aluminium har en hög värmeledningsförmåga som sparar energi.
Stekpannan kan användas till alla sorters mat och på alla sorters spisar. Stekpannan har en induktionsbotten på 5 mm och 2 mm tjocka kanter och den är fri från PFOA- och BPA-plast. Tål diskmaskin, men vi rekommenderar handdisk för att undgå slitage och för att beläggningen ska hålla längre.Ørjan Johannessen (född 10 augusti 1985) är en prisbelönt norsk kock och vinnare av Bocuse d'Or 2015. Han är från Austevoll i Hordaland och uppvuxen vid Bekkjarvik Gjestgiveri. Efter lärlingstid på Hotell Neptun i Bergen var kan kökschef hos Odd Ivar Solvold i Sandefjord i fem år och assisterade Geir Skeie i de tidiga omgångarna i försöket att vinna Bocuse d'Or 2009. Året efter gick han över till Gastronomisk Institutt i Stavanger. Johannessen vann den norska Bocuse d'Or-finalen som gav honom titeln Årets kock 2011, och därmed blev han den norska deltagare som fördes fram med sikte på att delta i den internationella Bocuse d'Or i Lyon 2013. Första steget togs när han i mars 2012 vann den europeiska Bocuse d'Or.

Tillbaka


Info om "Utsåld i nätbutik"

Denna vara är för tillfället slutsåld i vår nätbutik. Den valda produkten kan finnas i någon av våra butiker. Ta kontakt med din närmaste Kitch’n-butik för mer information.