Vår webbsida använder cookies för att du ska kunna logga in och handla i nätbutiken, samt för att du ska få bästa möjliga kundupplevelse när du besöker kitchnsverige.se. Vi är förpliktade att informera dig om detta och om du samtycker kan du fortsätta att använda vår webbsida som vanligt. Om inte måste du deaktivera cookies på din enhet. Ok, jag förstår.

Kitchn logo
MENY Logga in
{{cartItemsQuantity}} vara{{cartItemsQuantity}} varor
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivning
Antal
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem hos Kitch´n sparar du totalt {{clubMemberSavings}} på detta köp.
{{remainingToFreeFreight}} kvar till fri frakt. Fri frakt på detta köp. Click & collect: {{clickCollectStoreName}}
Gå till utcheck

Favoritvarumärke

Du kan välja upp till 3 varumärken som dina favoriter. På ”Min sida” hittar du alltid kampanjer och nyheter från dina utvalda favoritvarumärken

-25%
KlubberbjudandeNätsortiment

SMEG

glassmaskin SMIC01 vit

Ej medlem 1 195:-

896:-

Ingen butik har denna vara tillgänglig för beställning med click & collect. Denna produkt är inte tillgänglig för beställning med click & collect.
Kampanjens slut: 2020-11-01

Art. nr: 46190904

Glassmaskin - tillverkad för användning med Smeg köksmaskiner. Här kan du göra allt från glass, sorbet och fryst yoghurt. Frys behållaren minst 18 timmar innan användning och montera den på framsidan på din köksmaskin. Tillberedningen tar 20-30 minuter. Den är 30 cm i diameter och 30 cm hög och rymmer 1,1 liter. Tillverkad av PP-plast och 18/0 stål. Kan diskas i diskmaskin.

Passar för köksmaskinmodellerna SMF02 och SMF03.

SMEG grundades av Vittorio Bertazzoni i Guastalla, en by nära Reggio Emilia i norra Italien, och är idag en av landets ledande tillverkare av hushållsapparater. De allra första Bertazzoni-köken presenterades under världsutställningen i Milano år 1906.
Produktportföljen växte med tiden och på 1990-talet tillförde Smeg ännu fler produkter till de olika produktsortimenten, bland annat färgade 50-talsinspirerade retrokylskåp, som snart skulle bli ikoniska produkter över hela världen. Små elektriska produkter i 50-talsdesign så som köksmaskiner, brödrostar, vattenkokare etc. lanserades för första gången 2014.

Tillbaka

Liknande produkter

Till toppen

Frakt & Leverans

Till toppen

Leveranser

Vi skickar alla våra paket med Bring eller DHL. Väljer du postpaket levereras din försändelse till ditt närmsta utlämningsställe för Bring/DHL. 

Leveranstiden är normalt 2-5 dagar. Vid extra hög belastning kan det ta ytterligare några dagar. 

Fraktkostnad 

Fraktkostnad på kitchnsverige.se:

  • Postpaket 49:-
  • Hemleverans 99:-
  • Fraktfritt vid köp över 499:- (Fraktfritt med postpaket)

Alla försändelser skickas fullt försäkrade.

Hemleverans

Vi erbjuder nu hemleverans och du kan få ditt paket levererat helt hem. Bring kontaktar dig för att bestämma vilken dag och vilken tid som passar dig bäst (2-5 dagars leveranstid).

 

 

 

 

 

 

 

 

Nätsortiment

Till toppen

Denna vara är endast tillgänglig i vår nätbutik.