Ej inloggad

0 varor
q
Beskrivning
Antal
Pris
499:- kvar till fri frakt.
Gå till kassan


Favorit­varumärker

Välj upp till 3 olika favoritmärken som dina favoriter. På ”Min sida” hittar du alltid kampanjer och nyheter från dina valda favoritmärken.

Logga in för att fortsätta

Glömt lösenord? Klicka här

Tillbaka
Nätsortiment
Visa som helskärm
Wilfa, power fuel bländare BPDF-1680MB

Wilfa, power fuel bländare BPDF-1680MB

Art.nr: 60200190
-9%

ORD. PRIS 3 499:-

Vårt pris 3 199:-

Höghastighetsblendern PowerFuel Digital är en kraftfull och mångsidig digital blender i elegant design. Vår senaste toppmodell i PowerFuel-serien mixar de hårdaste ingredienserna till perfektion på några sekunder. Du får ett perfekt resultat med allt från smoothies, mandelmjölk och nötsmör till rykande varma, serveringsklara soppor. Med en kraftfulla ProGrade-motor med 3 hk och 7 mixerblad med upp till 30 000 varv/minut får du optimala krafter. Motorn kan köra kontinuerligt i hela 10 minuter. 10 ÅRS MOTORGARANTI

Karaffen är i tritan och rymmer 1,5 liter. Tritan är lätt och mycket robust, mycket robustare än en typisk glaskaraff som vanligtvis används för blender. Karaffen har smarta hörn som säkerställer maximal och effektiv virvelcirkulation. Innehållet kastas högre upp i kannan, vilket ger en jämn beredning av smoothies och soppor, och man kan till och med göra sin egen mandelmjölk eller eget jordnötssmör. En vanlig blender skiktar vanligen innehållet, och närmast knivarna blir det bra men högre upp i karaffen blir det grynigare och grövre bitar kvar. Resultatet blir ojämnt eftersom cirkulationen i en vanlig karaff vanligtvis är för dålig.


Blendern styrs lätt via en enkel och modern LED-panel. PowerFuel har redan förinställda program ? hela 6 program. Programmen ser till at du lätt får ett jämnt och perfekt resultat när du gör soppa, sås, grönsaker, nötsmör eller smoothies. Du kan också välja att köra mixern i manuellt läge. Här kan du själv ställa in tid och hastighet så att du alltid får önskat resultat.

Blendern har en inbyggd sensor som skyddar den mot överbelastning. Sensorn förhindrar att blendern startar om den märker att det finns för många ingredienser i karaffen och det därför blir för tungt. En särskild säkerhetsbrytare ser till att maskinen inte kan starta om karaffen inte sitter ordentligt på plats.

Längd: 28 cm
Bredd: 31 cm
Höjd: 44 cm
1680 W

Tillbaka


Info om "Utsåld i nätbutik"

Denna vara är för tillfället slutsåld i vår nätbutik. Den valda produkten kan finnas i någon av våra butiker. Ta kontakt med din närmaste Kitch’n-butik för mer information.


  •  

  •