Vår webbsida använder cookies för att du ska kunna logga in och handla i nätbutiken, samt för att du ska få bästa möjliga kundupplevelse när du besöker kitchnsverige.se. Vi är förpliktade att informera dig om detta och om du samtycker kan du fortsätta att använda vår webbsida som vanligt. Om inte måste du deaktivera cookies på din enhet. Ok, jag förstår.

Kitchn logo
MENY Logga in
{{cartItemsQuantity}} vara{{cartItemsQuantity}} varor
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivning
Antal
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem hos Kitch´n sparar du totalt {{clubMemberSavings}} på detta köp.
{{remainingToFreeFreight}} kvar till fri frakt. Fri frakt på detta köp. Click & collect: {{clickCollectStoreName}}
Gå till utcheck

Favoritvarumärke

Du kan välja upp till 3 varumärken som dina favoriter. På ”Min sida” hittar du alltid kampanjer och nyheter från dina utvalda favoritvarumärken

Nätsortiment

Ankarsrum

pastavals lasagna

949:-

Ingen butik har denna vara tillgänglig för beställning med click & collect. Denna produkt är inte tillgänglig för beställning med click & collect. Denna produkt är inte inkluderad i våra kampanjer, kan inte heller köpas med värdekuponger.

Art. nr: 920900063

"Kuponger och erbjudanden gäller ej produkter från Ankarsrum."

Ankarsrum Assistent Original Lasangevals. Lasagnevalsen gör plattorna 140 mm breda och tjocklek från 0,6 mm upp till 4,8 mm. Med dem gör du enkelt allt ifrån lasagne, ravioli och tortellini. Plattorna är även perfekta att göra spaghetti eller fettuccine av i någon av våra andra pastavalsar. Passar alla modeller (N1-N30). Rengör pastavalsarna med hjälp av en fin borste eller mjuk trasa. De får aldrig rengöras med vatten eller sänkas ner i vatten då de lätt kan rosta. Produceras av Marcato.

Tillbaka

Liknande produkter

Till toppen

Frakt & Leverans

Till toppen

Leveranser

Vi skickar alla våra paket med Bring eller DHL. Väljer du postpaket levereras din försändelse till ditt närmsta utlämningsställe för Bring/DHL. 

Leveranstiden är normalt 2-5 dagar. Vid extra hög belastning kan det ta ytterligare några dagar. 

Fraktkostnad

Fraktkostnad på kitchnsverige.se:

  • Postpaket 49:-
  • Hemleverans 99:-
  • Fraktfritt vid köp över 499:- (Fraktfritt med postpaket)

Alla försändelser skickas fullt försäkrade.

Hemleverans

Vi erbjuder nu hemleverans och du kan få ditt paket levererat helt hem. Bring kontaktar dig för att bestämma vilken dag och vilken tid som passar dig bäst (2-5 dagars leveranstid).

Nätsortiment

Till toppen

Denna vara är endast tillgänglig i vår nätbutik.