Ej inloggad

0 varor
q
Beskrivning
Antal
Pris
499:- kvar till fri frakt.
Gå till kassan


Favorit­varumärker

Välj upp till 3 olika favoritmärken som dina favoriter. På ”Min sida” hittar du alltid kampanjer och nyheter från dina valda favoritmärken.

Logga in för att fortsätta

Glömt lösenord? Klicka här

Tillbaka
Nätsortiment
KLUBBERBJUDANDE
Visa som helskärm
SMEG, vattenkokare termostat KLF04 p.blå

SMEG, vattenkokare termostat KLF04 p.blå

Art.nr: 46170205
-30%

ORD. PRIS 1 795:-

Vårt pris 1 256:-

Kvalitetsprodukter i 50-talsretrodesign. Snygga designelement till ditt kök med estetik och funktionalitet i fokus! Vattenkokare med dolt värmeelement som värmer 0+100 °C på ca 5 min. Den här modellen har en termostat med 7 steg för önskad temperatur från 50+100 °C. Detta kan vara mycket användbart om du till exempel ska värma vätska till barnmat som inte ska vara kokvarm. Välj temperatur enkelt genom att föra spaken upp eller ner ett antal gånger till önskat steg. LED-lampan på basen visar vilken temperatur vattnet har. Fönstret på sidan visar vätskenivån. Vattenkokaren stängs av automatiskt när temperaturen är nådd, men den har också en funktion för att hålla vattnet varmt i 20 minuter om så önskas. En säkerhetsfunktion ser till att vattenkokaren stängs av om vattnet tar slut.

Tillverkad av plast och rostfritt stål med kromhandtag. Produkten har en diameter på 17 cm, är 27,5 cm hög och rymmer 1,7 liter. Vattenkokaren kan vridas 360° på basen och har plats för att vinda upp sladden. Totaleffekten är 2400 W.

Lock med trycköppning
Avtagbart kalkfilter i rostfritt stål
Droppfri hällpip
Gummiben för stabilitet
Plats för att vinda upp sladden.

Rengöring:
Kannan och kalkfiltret sköljs regelbundet i rinnande vatten.

Tillbaka


Info om "Utsåld i nätbutik"

Denna vara är för tillfället slutsåld i vår nätbutik. Den valda produkten kan finnas i någon av våra butiker. Ta kontakt med din närmaste Kitch’n-butik för mer information.