Ej inloggad

0 varor
q
Beskrivning
Antal
Pris
499:- kvar till fri frakt.
Gå till kassan


Favorit­varumärker

Välj upp till 3 olika favoritmärken som dina favoriter. På ”Min sida” hittar du alltid kampanjer och nyheter från dina valda favoritmärken.

Logga in för att fortsätta

Glömt lösenord? Klicka här

Tillbaka
Nätsortiment
KLUBBERBJUDANDE
Visa som helskärm
Joseph Joseph, Titan avfallsbehållare 20
Joseph Joseph, Titan avfallsbehållare 20
Joseph Joseph, Titan avfallsbehållare 20

Joseph Joseph, Titan avfallsbehållare 20

Art.nr: 46181517
-30%

ORD. PRIS 2 999:-

2 099:-

Titan är en innovativ avfallslösning med ett patenterat, hygieniskt komprimeringssystem, som gör att det kan innehålla upp till tre gånger mer avfall än en konventionell avfallsbehållare av samma storlek. Genom att komprimera dina sopor behöver du inte tömma soppåsen lika ofta, du använder färre avfallspåsar och får mindre sopor totalt. Titan är också utformad så att påsarna inte spricker och har ett utbytbart luktfilter som neutraliserar obehaglig lukt.
Påsar och luktfiler kan tillköpas. Avfallsbehållaren är 39 cm lång, 34,5 cm bred, 68,5 cm hög och rymmer 20 liter. Gjord i rostfritt stål och ABS plast

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap ? att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design.
Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Tillbaka