Ej inloggad

0 varor
q
Beskrivning
Antal
Pris
499:- kvar till fri frakt.
Gå till kassan


Favorit­varumärker

Välj upp till 3 olika favoritmärken som dina favoriter. På ”Min sida” hittar du alltid kampanjer och nyheter från dina valda favoritmärken.

Logga in för att fortsätta

Glömt lösenord? Klicka här

Tillbaka

Clip Fresh, förvaringslåda s/3 PP gråblå

Art.nr: 46183621
-60%

ORD. PRIS 399:-

160:-

Clip Fresh är en fantastisk förvaringsserie som uppfyller dina behov i köket, på resan och för lunch i skolan eller på jobbet. Tillverkad i klart PP-plast med färgad kant på locket, kan användas i mikrovågsugn och rengöras i diskmaskin. #Plasten är BPA-fri, mycket slitstark och tål temperaturer från 120 °C till -20 °C. #Setet är 24 cm i diameter och 10 cm högt. Behållarna rymmer 2,5 liter, 1,5 liter och 0,5 liter.

KLUBBERBJUDANDE! T.o.m. 25 september får du som klubbmedlem 200:- i rabatt vid köp av varor* med ordinarie priser för 400:- eller mer. Använd rabattkod SEP20 i nätbutiken. Vid beställningar med click & collect dras rabatten av vid hämtning och betalning i butik. *Med vissa undantag.

Tillbaka


Info om "Utsåld i nätbutik"

Denna vara är för tillfället slutsåld i vår nätbutik. Den valda produkten kan finnas i någon av våra butiker. Ta kontakt med din närmaste Kitch’n-butik för mer information.


  •  

  •