Ej inloggad

0 varor
q
Beskrivning
Antal
Pris
1 000:- kvar till fri frakt.
Gå till kassan


Favorit­varumärker

Välj upp till 3 olika favoritmärken som dina favoriter. På ”Min sida” hittar du alltid kampanjer och nyheter från dina valda favoritmärken.

Logga in för att fortsätta

Glömt lösenord? Klicka här

Tillbaka

Kochblume, flaskborste i silikon 36cm

Art.nr: CL22965

139:-

Inga fler bakterier i hörnen!

Kom in i hörnen med den nya hygieniska flaskborsten i silikon. Effektiv till allt från vattenflaskor och smoothie mixers, champagneglas och vinkaraffer.

"On the go" är tidens trend när det handlar om drycker. Allt från Smoothies till kaffe och örtte kommer med i bilen, bussen och på arbetsplatsen. Men flaskorna tenderar att bli lite "orediga" när det är dags att rengöra dem igen. För en intorkad smoothie eller färskpressad juice är det inte alltid lätt att få bort den igen när den har stått hela dagen. Den vanliga diskborsten får ge upp och flaskborsten från stormarknaden blir snabbt motbjudande.
Lösningen är den nya flaskborsten från Cookline som är både flexibel och effektiv med borstar som är framställda i silikon. Med den når du snabbt ner i även de mest kringliga krokar. Borsten är lätt att hålla ren och tål både diskmaskin och skållning. Den är perfekt för allt från vattenflaskor, champagneglas till karaffer och juicer, och när man har provat den blir den snart oumbärlig i ditt kök.

Med denna flaskborste går det som en lek att rengöra flaskan ordentligt, så att man slipper matrester och tillhörande bakterier i hörnen

Tillbaka

  •  

  •