Ej inloggad

0 varor
q
Beskrivning
Antal
Pris
499:- kvar till fri frakt.
Gå till kassan


Favorit­varumärker

Välj upp till 3 olika favoritmärken som dina favoriter. På ”Min sida” hittar du alltid kampanjer och nyheter från dina valda favoritmärken.

Logga in för att fortsätta

Glömt lösenord? Klicka här

Tillbaka

Modern House, wood skärbräda 36x25cm bj.

Art.nr: 46160480
-30%

ORD. PRIS 299:-

209:-

Snygg skärbräda i toppkvalitet som passar lika bra till servering som tillagning av maten. Den är tillverkad i Polen och är 100 % FSC-godkänd, vilket betyder att produkten är certifierad för hållbar skogsanvändning. Fördelen med lokalt trämaterial är att risken för sprickor är minimal.

Tillverkad av obehandlad björk som är noggrant slipad med inbyggt handtag. Du kan behandla skärbrädan med en neutral matolja, som kokosolja eller rapsolja. Inoljning tätar igen porerna och förebygger sprickor, men tänk på att färgen kommer att bli mörkare när skärbrädan behandlas. Rapsolja kan härskna efter ett tag och avge lukt, men det är inte ett problem för skärbrädor som används regelbundet. Skärbrädan är 36 cm lång, 25 cm bred och 1,8 cm tjock.

Rengör skärbrädan i varmt rinnande vatten med diskmedel och skölj av väl med kallt vatten. Undvik att lägga skärbrädan i blöt och torka av den väl efter rengöring. Träskärbrädor rekommenderas inte diskmaskin. En djupare rengöring kan göras genom att gnida in den med grovsalt och citronsaft. Detta rengör på djupet och gör skärbrädan bakteriefri och väldoftande.

Tillbaka


Info om "Utsåld i nätbutik"

Denna vara är för tillfället slutsåld i vår nätbutik. Den valda produkten kan finnas i någon av våra butiker. Ta kontakt med din närmaste Kitch’n-butik för mer information.