Kundservice

Vår webbsida använder cookies för att du ska kunna logga in och handla i nätbutiken, samt för att du ska få bästa möjliga kundupplevelse när du besöker kitchnsverige.se. Vi är förpliktade att informera dig om detta och om du samtycker kan du fortsätta att använda vår webbsida som vanligt. Om inte måste du deaktivera cookies på din enhet. Ok, jag förstår.

Kitchn logo
MENY Logga in
{{cartItemsQuantity}} vara{{cartItemsQuantity}} varor
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivning
Antal
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem hos Kitch´n sparar du totalt {{clubMemberSavings}} på detta köp.
{{remainingToFreeFreight}} kvar till fri frakt. Fri frakt på detta köp. Click & collect: {{clickCollectStoreName}}
Gå till utcheck

Favoritvarumärke

Du kan välja upp till 3 varumärken som dina favoriter. På ”Min sida” hittar du alltid kampanjer och nyheter från dina utvalda favoritvarumärken

MoominByArabia, kanna 0,35l kura skymnin
MoominByArabia, kanna 0,35l kura skymnin
MoominByArabia, kanna 0,35l kura skymnin
MoominByArabia, kanna 0,35l kura skymnin
MoominByArabia, kanna 0,35l kura skymnin

MoominByArabia

kanna 0,35l kura skymnin

299:-

Finns i webblager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId) + " st."}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butiker i närheten
Egenskaper

Arabias nya kannor, Badhus och Skymning presenterar Muminfamiljens badhus på vintern, då Muminfamiljens viktiga vän Too-ticki sköter det. Muminfamiljen sover i allmänhet vintersömn, men den här gången är Mumintrollet och Lilla My vakna och värmer sig vid kaminen i badhuset.

Motivet på kannan Badhus är en byggnad som utifrån påminner om Muminhuset och motivet på Skymning är stämningar på insidan av byggnaden, när Too-ticki värmer en fisksoppa i skymningen. Arabias Mumintroll-kannor är klassiskt formgivna och den större kannan har ett keramiskt lock, som kan användas för att skydda drycker mot sol och insekter. Den stora kannan Badhus lämpar sig för servering av saft och mjölk, den lilla kannan Skymning passar på kaffebordet, till exempel för att servera mjölk eller vaniljsås.

Berättelserna bakom motiven:
Motiven på kannornas baserar sig på Tove Janssons verk Trollvinter, som utkom 1957. På motiven är det vårvinter ? Too-ticki tvättar badhusets fönster och vädrar handdukar. Mumintrollen sover vanligtvis vintersömn och har ingen aning om att Too-ticki bor i deras badhus på vintern.
Mumintrollens badhus har byggts av Muminpappan och det är runt, precis som Muminhuset. Det är ändå lite si och så: brädorna är olika långa och salt från havet och solen har fått det att blekna och redan se lite slitet ut. Solen skiner genom badhusets röda och gröna fönsterrutor och bildar vackra reflektioner på golvet.
På trappan mot havet sitter Lilla My som har hittat Muminmammans köksknivar. Hon gör skridskor av dem och tänker testa dem på det frusna havets yta. I dörröppningen står Mumintrollet som har tagit på sig en badrock. Vårsolen värmer och snart blir badhuset åter ett badhus.

Skymningen lockar osynliga assistenter:
På vintern är badhuset dunkelt och gåtfullt - till och med bekanta saker blir annorlunda. Too-ticki fiskar under isen, eftersom havsytan är lägre än istaket. Inne i badhuset kokar hon fisksoppa tillsammans med sin

Art.nr: 1055266

Liknande produkter

Till toppen

Frakt & Leverans

Till toppen

Leveranser

Vi skickar alla våra paket med Bring. Väljer du postpaket levereras din försändelse till ditt närmsta utlämningsställe för Bring. 

Leveranstiden är normalt 1-4 dagar. Vid extra hög belastning kan det ta ytterligare några dagar. 

Fraktkostnad

Fraktkostnad på kitchnsverige.se:

  • Postpaket 49:-
  • Fraktfritt vid köp över 499:- (Fraktfritt med postpaket)

Alla försändelser skickas fullt försäkrade.

Välj butik

Hitta din närmaste butik

Ursäkta, geolokalisering är inte tillgänglig.