Ej inloggad

0 varor
q
Beskrivning
Antal
Pris
499:- kvar till fri frakt.
Gå till kassan


Favorit­varumärker

Välj upp till 3 olika favoritmärken som dina favoriter. På ”Min sida” hittar du alltid kampanjer och nyheter från dina valda favoritmärken.

Logga in för att fortsätta

Glömt lösenord? Klicka här

Tillbaka
KLUBBERBJUDANDE
Visa som helskärm
Rosendahl, GC sense tallrik 22cm sand

Rosendahl, GC sense tallrik 22cm sand

Art.nr: 20709
-40%

ORD. PRIS 169:-

101:-

Grand Cru Sense är en ny version av den klassiska servisen från Rosendahl. Här har hänsyn tagits till den moderna och minimalistiska bostaden, där den snygga designen och det råa stengodset möts i mitten. Här får du en stor tallrik i sandfärgat stengods som du kan använda på många olika sätt. Den stora storleken på 22 cm gör att du kan använda den vid servering, och då kan du med fördel kombinera tallriken med andra saker från serien Sense eller från klassiska Grand Cru. Tallriken är blankglaserad på insidan och matt på utsidan. Det ger dig en robust tallrik som klarar både maskindisk och mikro ? utan att kompromissa med designen. Tallriken fungerar samtidigt som lock till skålen Sense på 19,5 cm.

Tillbaka


Info om "Utsåld i nätbutik"

Denna vara är för tillfället slutsåld i vår nätbutik. Den valda produkten kan finnas i någon av våra butiker. Ta kontakt med din närmaste Kitch’n-butik för mer information.