Ej inloggad

0 varor
q
Beskrivning
Antal
Pris
499:- kvar till fri frakt.
Gå till kassan


Favorit­varumärker

Välj upp till 3 olika favoritmärken som dina favoriter. På ”Min sida” hittar du alltid kampanjer och nyheter från dina valda favoritmärken.

Logga in för att fortsätta

Glömt lösenord? Klicka här

Tillbaka
Bara på nätet
Visa som helskärm
Kähler, hammershøi  vas 10cm vit
Kähler, hammershøi  vas 10cm vit
Kähler, hammershøi  vas 10cm vit
Kähler, hammershøi  vas 10cm vit
Kähler, hammershøi  vas 10cm vit

Kähler, hammershøi vas 10cm vit

Art.nr: 692360
-50%

ORD. PRIS 229:-

115:-

Den fina Hammershøi-vasen i white har en unik historia. Vasen är direkt inspirerad av den världsberömda konstnären Svend Hammershøis karakteristiska vaser som han skapade i den gamla Kähler-verkstaden i början av 1900-talet. Använd den eleganta Hammershøi-minivasen med nyplockade, färgstarka blommor för att ge en stilren touch åt middagsbordet eller göra hallen varmt välkomnande. Vi rekommenderar att vaserna rengörs noggrant efter användning för att undvika beläggning på insidan. Produkten bör diskas för hand med varmt vatten och diskmedel. Använd gärna en mjuk trasa för att skydda produktens yta. Produkten ska lufttorka så att fukten som keramiken har tagit upp kan avdunsta. På så sätt undviker du fuktringar på underlaget. Produkten tål inte maskindisk.

Bredd: 85mm Höjd: 100mm

Tillbaka


Info om "Utsåld i nätbutik"

Denna vara är för tillfället slutsåld i vår nätbutik. Den valda produkten kan finnas i någon av våra butiker. Ta kontakt med din närmaste Kitch’n-butik för mer information.