Ej inloggad

0 varor
q
Beskrivning
Antal
Pris
499:- kvar till fri frakt.
Gå till kassan


Favorit­varumärker

Välj upp till 3 olika favoritmärken som dina favoriter. På ”Min sida” hittar du alltid kampanjer och nyheter från dina valda favoritmärken.

Logga in för att fortsätta

Glömt lösenord? Klicka här

Tillbaka
Bara på nätet
Visa som helskärm
Kähler, hammershøi  vas 12,5cm vit
Kähler, hammershøi  vas 12,5cm vit
Kähler, hammershøi  vas 12,5cm vit

Kähler, hammershøi vas 12,5cm vit

Art.nr: 692361
-50%

ORD. PRIS 349:-

175:-

Den eleganta lilla vasen i white från Hammershøi-serien är inspirerad av Svend Hammershøis verk och har ett tidlöst och modernt formspråk. Designvasen har en nätt liten krage runt halsen Tillsammans med räfflorna och vasens harmoniska formspråk förlänger kragen på ett naturligt sätt de färska blommorna, som elegant förenas med keramiken. Använd den unika designvasen från Kähler ensam eller i ett elegant designstilleben. Vi rekommenderar att vaserna rengörs noggrant efter användning för att undvika beläggning på insidan. Produkten bör diskas för hand med varmt vatten och diskmedel. Använd gärna en mjuk trasa för att skydda produktens yta. Produkten ska lufttorka så att fukten som keramiken har tagit upp kan avdunsta. På så sätt undviker du fuktringar på underlaget. Produkten tål inte maskindisk.

Bredd: 135mm Höjd: 125mm

Tillbaka


Info om "Utsåld i nätbutik"

Denna vara är för tillfället slutsåld i vår nätbutik. Den valda produkten kan finnas i någon av våra butiker. Ta kontakt med din närmaste Kitch’n-butik för mer information.