Ej inloggad

0 varor
q
Beskrivning
Antal
Pris
499:- kvar till fri frakt.
Gå till kassan


Favorit­varumärker

Välj upp till 3 olika favoritmärken som dina favoriter. På ”Min sida” hittar du alltid kampanjer och nyheter från dina valda favoritmärken.

Logga in för att fortsätta

Glömt lösenord? Klicka här

Tillbaka
Bara på nätet
Visa som helskärm
Kähler, hammershøi  vas 10cm grå
Kähler, hammershøi  vas 10cm grå

Kähler, hammershøi vas 10cm grå

Art.nr: 692364
-50%

ORD. PRIS 229:-

115:-

Alla eleganta Hammershøi-vaserna har de vackra räfflorna som förenar hela serien oberoende av färg, form, material och funktion. Den antracitgrå Hammershøi-vasen i storleken mini har en nätt liten krage runt halsen. Tillsammans med vasens harmoniska formspråk förlänger kragen de färska blommorna, som elegant förenas med keramiken. Låt vasen vara middagsbordets mittpunkt under höstens myskvällar. Vi rekommenderar att vaserna rengörs noggrant efter användning för att undvika beläggning på insidan. Produkten bör diskas för hand med varmt vatten och diskmedel. Använd gärna en mjuk trasa för att skydda produktens yta. Produkten ska lufttorka så att fukten som keramiken har tagit upp kan avdunsta. På så sätt undviker du fuktringar på underlaget. Produkten tål inte maskindisk.

Bredd: 85mm Höjd: 100mm

Tillbaka


Info om "Utsåld i nätbutik"

Denna vara är för tillfället slutsåld i vår nätbutik. Den valda produkten kan finnas i någon av våra butiker. Ta kontakt med din närmaste Kitch’n-butik för mer information.