Ej inloggad

0 varor
q
Beskrivning
Antal
Pris
499:- kvar till fri frakt.
Gå till kassan


Favorit­varumärker

Välj upp till 3 olika favoritmärken som dina favoriter. På ”Min sida” hittar du alltid kampanjer och nyheter från dina valda favoritmärken.

Logga in för att fortsätta

Glömt lösenord? Klicka här

Tillbaka
Bara på nätet
Visa som helskärm
Kähler, hammershøi  vas 12,5cm grå
Kähler, hammershøi  vas 12,5cm grå
Kähler, hammershøi  vas 12,5cm grå
Kähler, hammershøi  vas 12,5cm grå
Kähler, hammershøi  vas 12,5cm grå

Kähler, hammershøi vas 12,5cm grå

Art.nr: 692365
-50%

ORD. PRIS 349:-

175:-

Den fina Kähler-vasen i färgen anthracite från Hammershøi-serien är designad av Hans-Christian Bauer. Bauer har inspirerats av Svend Hammershøis karakteristiska vaser som den världsberömda konstnären skapade i den gamla Kähler-verkstaden vid början av 1900-talet. Skapa ditt eget designstilleben med Kähler-vasen i anthracite eller kombinera Hammershøi-vaser i flera färger och storlekar. Vi rekommenderar att vaserna rengörs noggrant efter användning för att undvika beläggning på insidan. Produkten bör diskas för hand med varmt vatten och diskmedel. Använd gärna en mjuk trasa för att skydda produktens yta. Produkten ska lufttorka så att fukten som keramiken har tagit upp kan avdunsta. På så sätt undviker du fuktringar på underlaget. Produkten tål inte maskindisk.

Bredd: 135mm Höjd: 125mm

Tillbaka


Info om "Utsåld i nätbutik"

Denna vara är för tillfället slutsåld i vår nätbutik. Den valda produkten kan finnas i någon av våra butiker. Ta kontakt med din närmaste Kitch’n-butik för mer information.