Ej inloggad

0 varor
q
Beskrivning
Antal
Pris
499:- kvar till fri frakt.
Gå till kassan


Favorit­varumärker

Välj upp till 3 olika favoritmärken som dina favoriter. På ”Min sida” hittar du alltid kampanjer och nyheter från dina valda favoritmärken.

Logga in för att fortsätta

Glömt lösenord? Klicka här

Tillbaka
Bara på nätet
Visa som helskärm
Kähler, hammershøi  vas 20cm grå
Kähler, hammershøi  vas 20cm grå
Kähler, hammershøi  vas 20cm grå
Kähler, hammershøi  vas 20cm grå
Kähler, hammershøi  vas 20cm grå

Kähler, hammershøi vas 20cm grå

Art.nr: 692366
-50%

ORD. PRIS 499:-

250:-

Med Hammershøi-serien får du dansk keramik som har inspirerats av konstnären Svend Hammershøis legendariska verk, till exempel hans klassiska voluminösa vaser. Den vackra mellanstora antracitgrå Hammershøi-vasen har de fina räfflorna som är gemensamma för hela Hammershøi-serien. Låt vasen stå för sig själv som ett kraftfullt designbudskap, eller låt den ingå i ett vackert och elegant designstilleben. Vi rekommenderar att vaserna rengörs noggrant efter användning för att undvika beläggning på insidan. Produkten bör diskas för hand med varmt vatten och diskmedel. Använd gärna en mjuk trasa för att skydda produktens yta. Produkten ska lufttorka så att fukten som keramiken har tagit upp kan avdunsta. På så sätt undviker du fuktringar på underlaget. Produkten tål inte maskindisk.

Bredd: 165mm Höjd: 200mm

Tillbaka


Info om "Utsåld i nätbutik"

Denna vara är för tillfället slutsåld i vår nätbutik. Den valda produkten kan finnas i någon av våra butiker. Ta kontakt med din närmaste Kitch’n-butik för mer information.