Ej inloggad

0 varor
q
Beskrivning
Antal
Pris
499:- kvar till fri frakt.
Gå till kassan


Favorit­varumärker

Välj upp till 3 olika favoritmärken som dina favoriter. På ”Min sida” hittar du alltid kampanjer och nyheter från dina valda favoritmärken.

Logga in för att fortsätta

Glömt lösenord? Klicka här

Tillbaka
Bara på nätet
Visa som helskärm
Kähler, hammershøi  vas 25cm grå
Kähler, hammershøi  vas 25cm grå

Kähler, hammershøi vas 25cm grå

Art.nr: 692367
-50%

ORD. PRIS 699:-

350:-

Upptäck en unik vas i white från den eleganta Hammershøi-serien. Den vackra vasen har en inspirerande historia. Den är direkt inspirerad av Svend Hammershøis legendariska verk som han skapade i Kählers verkstad i början av 1900-talet. Med sitt harmoniska och stilrena formspråk framhäver vasen vackert årstidens daggfriska blommor och kvistar. Låt vasen stå för sig själv som ett unikt designbudskap, eller låt den ingå i ett elegant designstilleben. Vi rekommenderar att vaserna rengörs noggrant efter användning för att undvika beläggning på insidan. Produkten bör diskas för hand med varmt vatten och diskmedel. Använd gärna en mjuk trasa för att skydda produktens yta. Produkten ska lufttorka så att fukten som keramiken har tagit upp kan avdunsta. På så sätt undviker du fuktringar på underlaget. Produkten tål inte maskindisk.

Bredd: 200mm Höjd: 250mm

Tillbaka


Info om "Utsåld i nätbutik"

Denna vara är för tillfället slutsåld i vår nätbutik. Den valda produkten kan finnas i någon av våra butiker. Ta kontakt med din närmaste Kitch’n-butik för mer information.