Vår webbsida använder cookies för att du ska kunna logga in och handla i nätbutiken, samt för att du ska få bästa möjliga kundupplevelse när du besöker kitchnsverige.se. Vi är förpliktade att informera dig om detta och om du samtycker kan du fortsätta att använda vår webbsida som vanligt. Om inte måste du deaktivera cookies på din enhet. Ok, jag förstår.

Kitchn logo
MENY Logga in
{{cartItemsQuantity}} vara{{cartItemsQuantity}} varor
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivning
Antal
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem hos Kitch´n sparar du totalt {{clubMemberSavings}} på detta köp.
{{remainingToFreeFreight}} kvar till fri frakt. Fri frakt på detta köp. Click & collect: {{clickCollectStoreName}}
Gå till utcheck

Favoritvarumärke

Du kan välja upp till 3 varumärken som dina favoriter. På ”Min sida” hittar du alltid kampanjer och nyheter från dina utvalda favoritvarumärken

-50%
Bara på nätet

Le Creuset

korkskruv och vinstopp i trä

Denna produkt har upphört. Kontakta oss gärna via chatt eller post@kitchnsverige.se så hjälper vi dig att hitta ett alternativ.

Kampanjens slut: 2020-12-31

Art. nr: 59814012209561

Denna trä presentuppsättning är den perfekta presenten under hela året för många tillfällen som faderdag, födelsedagar, bröllop - groomsman / usher, retirements och jul. Den presenteras i en elegant svart presentförpackning med magnetisk stängning. Den har servitorkorkskruven med en matchande stoppare.

Servitörens Korkskruv är ett viktigt verktyg för kök eller underhållande miljöer för att öppna korkade vinflaskor och har en flasköppnare. Det är den perfekta resesällskapet för picnics, semestrar eller en grill och en produkt som åberopas av servitörer och sommeliers. Den eleganta tvåstegsdesignen möjliggör optimal hävstång när du tar bort korkar, och den belagda rostfria skruven glider lätt i alla korkar, naturliga eller syntetiska. Ett vikbart foliefräsblad och inbyggd flasköppnare gör det till ett mångsidigt verktyg.

Rostfritt stålpropp med matchande träplatta har 3 ringar med olika diametrar för att passa en mängd flaskhalsar. * Flaskan måste hållas upprätt.

Tillbaka

Frakt & Leverans

Till toppen

Leveranser

Vi skickar alla våra paket med Bring eller DHL. Väljer du postpaket levereras din försändelse till ditt närmsta utlämningsställe för Bring/DHL. 

Leveranstiden är normalt 2-5 dagar. Vid extra hög belastning kan det ta ytterligare några dagar. 

Fraktkostnad

Fraktkostnad på kitchnsverige.se:

  • Postpaket 49:-
  • Hemleverans 99:-
  • Fraktfritt vid köp över 499:- (Fraktfritt med postpaket)

Alla försändelser skickas fullt försäkrade.

Hemleverans

Vi erbjuder nu hemleverans och du kan få ditt paket levererat helt hem. Bring kontaktar dig för att bestämma vilken dag och vilken tid som passar dig bäst (2-5 dagars leveranstid).