Vår webbsida använder cookies för att du ska kunna logga in och handla i nätbutiken, samt för att du ska få bästa möjliga kundupplevelse när du besöker kitchnsverige.se. Vi är förpliktade att informera dig om detta och om du samtycker kan du fortsätta att använda vår webbsida som vanligt. Om inte måste du deaktivera cookies på din enhet. Ok, jag förstår.

Kitchn logo
MENY Logga in
{{cartItemsQuantity}} vara{{cartItemsQuantity}} varor
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivning
Antal
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem hos Kitch´n sparar du totalt {{clubMemberSavings}} på detta köp.
{{remainingToFreeFreight}} kvar till fri frakt. Fri frakt på detta köp. Click & collect: {{clickCollectStoreName}}
Gå till utcheck
 • Trade for Hope

  Trade for Hope

  Genom frälsningsarméns etiska handelskoncept OTHERS ger produktion av handgjorda kvalitetsprodukter ett viktigt arbete för missgynnade människor i Bangladesh, Pakistan, Kenya och Moldavien. Kitch'n Foundation är en hjälporganisation som har syftet att ge arbete till människor i utvecklingsland som lever under svåra förhållanden och som hamnat utanför arbetsmarknaden. Vi kallar detta TRADE FOR HOPE - då handel av dessa produkter ger glädje, hopp och värdighet till människor som har det svårt.

 • Kitch´n Foundation

  Kitch´n Foundation

  Kitch´n Foundation som har syftet att ge nya möjligheter för människor i utvecklingsland - speciellt för barn och de som står utanför arbetsmarknaden.

  Läs mer

 • Others

  Others

  OTHERS är frälsningsarméns hjälpaktion som tagit intiativ till handel som ger hopp. Upplärning, produktionsarbete och handel ger mat på bordet och en tro på framtiden för missgynnade kvinnor och män i Bangladesh, Pakistan, Kenya och Moldavien. OTHERS ger i dag ett viktigt arbete till över 1 600 tillverkare - och produkterna kan du köpa hos Kitch'n.

  Läs mer