Kundservice

Vår webbsida använder cookies för att du ska kunna logga in och handla i nätbutiken, samt för att du ska få bästa möjliga kundupplevelse när du besöker kitchnsverige.se. Vi är förpliktade att informera dig om detta och om du samtycker kan du fortsätta att använda vår webbsida som vanligt. Om inte måste du deaktivera cookies på din enhet. Ok, jag förstår.

Kitchn logo
MENY Logga in
{{cartItemsQuantity}} vara{{cartItemsQuantity}} varor
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivning
Antal
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem hos Kitch´n sparar du totalt {{clubMemberSavings}} på detta köp.
{{remainingToFreeFreight}} kvar till fri frakt. Fri frakt på detta köp. Click & collect: {{clickCollectStoreName}}
Gå till utcheck
 • Välkommen på fest i köket

  ”Varje dag är en fest” lyder talesättet – och vi håller med. I alla fall om köket är välutrustat.

   

  Vi hjälper dig att skapa feststämning, även på vardagar. Trumfa stressiga eftermiddagar med köksredskap som gör att det går undan, snabbt och enkelt att laga middag. Fantastiska knivar, skålar och stekpannor lägger i alla fall inte sordin på stämningen. Tvärtom. Sväng dig med kvalitetsredskap som samspelar – och gör dig glad.

   

  När helgen kommer och du har mer tid kan du äntligen njuta av puttrande grytor. Kan snygga färger och cool design skruva upp stämningen ytterligare ett snäpp? Vi ser till att du kan skära, krydda, koka och steka med smarta redskap från välkända varumärken.

   

  Kanske bjuder du in några vänner på lördagskvällen? En vällagad rätt förtjänar ett elegant bord. Vi gör det möjligt att välja och vraka bland fina bestick, vackra glas och fantastiska serviser som gör att bordet matchar både dig och maträtten. Sätt på musik och sätt stämningen.

   

  Saknar du något i köket – och behöver du hjälp att välja? I våra fysiska butiker får du alltid hjälp och goda råd. Föredrar du att handla från soffan, kan du bläddra igenom hela vårt utbud i online. Och om du är den otåliga typen: bara klicka – och hämta!

  Kitch’n ägs av Home Brands Holding AS, som också äger Cervera

Välj butik

Hitta din närmaste butik

Ursäkta, geolokalisering är inte tillgänglig.