Vår webbsida använder cookies för att du ska kunna logga in och handla i nätbutiken, samt för att du ska få bästa möjliga kundupplevelse när du besöker kitchnsverige.se. Vi är förpliktade att informera dig om detta och om du samtycker kan du fortsätta att använda vår webbsida som vanligt. Om inte måste du deaktivera cookies på din enhet. Ok, jag förstår.

Kitchn logo
MENY Logga in
{{cartItemsQuantity}} vara{{cartItemsQuantity}} varor
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivning
Antal
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem hos Kitch´n sparar du totalt {{clubMemberSavings}} på detta köp.
{{remainingToFreeFreight}} kvar till fri frakt. Fri frakt på detta köp. Click & collect: {{clickCollectStoreName}}
Gå till utcheck

Kundsekretesspolicy

Syftet med Kitch’n Kundklubb är att kunna förse våra medlemmar med medlemsförmåner och erbjudanden, erbjudanden som är baserade på köp av varor och tjänster, ge anpassad information och att skapa ökad kunskap om köptrender. Här kan du se våra medlemsvillkor och samtyckesvillkor som du godkänner när du blir medlem.

Innehållsförteckning


1.Syftet med att samla in personuppgifter.

Syftet med Kitch’n Kundklubb är att kunna förse våra medlemmar med medlemsförmåner och erbjudanden, erbjudanden som är baserade på köp av varor och tjänster, ge anpassad information och att skapa ökad kunskap om köptrender. Här kan du se våra medlemsvillkor och samtyckesvillkor som du godkänner när du blir medlem.

Behandlingen av din information baserar sig på ditt samtycke och behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen, EU: s sekretesspolicy, bokföringslagen och andra relevanta lagar.

I enlighet med dataskyddsförordningen har Kitch’n rollen som personuppgiftsansvarig. Om information lämnas om dig till Kitch'ns tjänsteleverantörer kommer tjänsteleverantören att vara personuppgiftsbiträde för denna information.

2. Vilka upplysningar är det som samlas in

Kitch'n behandlar de personuppgifter du har uppgivit, till exempel namn, adress, e-post, telefonnummer och födelsedatum. För att säkerställa att Kitch'n har korrekt information om dig kan denna information jämföras med externa databaser som adressregister.

Kitch'n behandlar information från dina inköp hos Kitch'ns butiker och nätbutik. När du handlar i en butik eller via nätbutiken som klubbmedlem, får Kitch'n information om hur mycket varor, produkter, datum / tid då köpet görs och om några kuponger eller presentkort har använts.

Din respons på allmänna kampanjer, anpassade kuponger, e-post och textmeddelanden, samt aktivitet på nätet och i appen kan sparas.

Nätbutiken lagrar cookies. Läs här för mer info om användning av cookies

3. Hur använder Kitch’n dina upplysningar

Kitch'n och Kitch'ns tjänsteleverantörer kan använda den information du själv har registrerat och information som uppstår genom medlemskap, detta för att de skall kunna uppfylla sina avtal med dig.

En grundläggande behandling är att beräkna personliga erbjudanden, hantera kuponger och orderbekräftelser, samt hantera ditt medlemskap, till exempel om du kontaktar vår kundtjänst.

Kitch'n och Kitch'ns tjänsteleverantörer använder uppgifterna för att ge dig erbjudanden och information i enlighet med ditt samtycke. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke, och vi kommer då att ta bort den information som lagrats i samband med det samtycket det gäller.

Kitch'n analyserar inköpshistorik för att ge dig personliga och relevanta erbjudanden samt förslag till ofta köpta produkter.

Detaljerad köphistorik behålls i fem år enligt de krav som finns i bokföringslagen. Detaljerad köpinformation är anonymiserad.

Om du avregistrerar ditt medlemskap, kommer all information om dig att raderas utöver den information som krävs enligt bokföringslagen. Om ditt medlemskap har varit passivt i tre år kommer grundläggande personuppgifter att raderas utöver ditt namn och din adress.

Kitch'n använder inköpshistorik från medlemsbasen för att analysera trender och respons på kampanjer och för att optimera utbudet och driften av leverantörstjänster. Då används inte personidentifierbar information.

4. Vem delar Kitch’n upplysningar med

Personuppgifter kan delas med Kitch'ns tjänsteleverantörer. Exempel på detta är utveckling av digitala tjänster hos Emagine, logistiksystem från Lindbak, marknadsföring från Apsis och andra reklambyråer. Då är Kitch'ns tjänsteleverantör personuppgiftsbiträde och kan behandla din information baserat på det samtycke du gjort.

Kitch'n kan i vissa fall, reglerat enligt lag, också ge information till myndigheterna.

5. Vem behandlar dina upplysningar

Kundservice och bokföring utförs i Kitch'n Butikkdrift AS. Flera företag hjälper till att behandla medlemsinformation. I enlighet med dataskyddsförordningen är sådana företag personuppgiftsbiträden och behandlar upplysningar enligt instruktioner från Kitch'n Butikkdrift AS enligt databehandlingsavtal med Kitch'n.

Följande företag är centrala när dina uppgifter behandlas:

  • Lindbak AS - för att lagra köphistorik och medlemskap.
  • Emagine AS - för lagring av medlemskap, analyser, e-postleverans, webbplatshantering och underliggande datorsystem etc.
  • Apsis AS – för utsändning av e-post.
  • Link Mobility AS – för utsändning av SMS.
  • Klarna – för fakturabehandling, Visa- och Mastercard transaktioner.
  • Facebook – för annonsering.
  • Klarna. - För att vi ska kunna erbjuda dig Klarnas betalsätt behöver vi dela vissa av dina personuppgifter till Klarna, så som kontakt- och orderinformation, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan erbjudas deras betalningsmetoder och för att skräddarsy betalsätten åt dig. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas dataskyddspolicy.

6. Säkerhet

Webbplatsen använder SSL-certifikat (för HTTPS). Detta certifikat har A-rating, vilket bland annat säkerställer kommunikationen mellan webbplatsen och besökarna, så att ingen kan läsa eller ändra den utbytta informationen. Dessutom säkerställer denna identitet till webbplatsen. Servrarna drivs hos operativa partners där nödvändiga uppdateringar och säkerhetsåtgärder krävs. Lösenord är förknippat med användarprofilerna "saltes" och "hashes" i databasen så att ingen kan se vilket lösenord som är kopplat till ett användarkonto, inte ens en teknisk personal. Det finns flera nivåer av åtkomstkontroll i lösningsarkitekturen. Operatörer för orderhantering har tillgång till order och behandlar dessa.

7. Statistik

Alla besök på kitchnsverige.se lämnar elektroniska spår. Kitch'n analyserar information, såsom aktiviteter på Kitch'ns webbplatser och Kitch'ns sidor i sociala medier, samt information om köp hos Kitch'n.

Informationen används inte för att identifiera dig som person. Kitch'n använder informationen för att skapa statistik som visar till exempel vilka sidor som är mest lästa, intäkter och populära produkter. På så sätt kan vi förbättra tjänsterna på kitchnsverige.se.

8. Sociala medier

Kitchnssverige.se innehåller funktioner för sociala medier, som för exempel Facebooks gillar-knapp. Sådana funktioner kan upptäcka din IP-adress och vilken sida du öppnar på vår webbplats, och de kan spara ”cookies” för att funktionerna ska fungera som dem är avsedda att göra. Funktioner för sociala medier drivs av antingen en tredje part eller direkt på vår webbplats. Din användning av sådana funktioner är föremål för sekretesspolicyn för det företag som tillhandahåller dem.

9. Ändringar

Kitch'n kan ändra villkoren för samtyckes- och sekretesspolicyn för att uppfylla nya lagkrav och på grund av ändringar i vår egen praxis för insamling och behandling av personuppgifter. För ändringar som kräver samtycke kommer du att bli ombedd att godkänna nya villkor när du loggar in på kitchnsverige.se innan ändringarna görs.

Information om andra ändringar kommer att finnas på kitchnsverige.se.

10. Det är frivilligt att bli Kitch’n kundklubb-medlem

Att bli klubbmedlem är gratis och frivilligt. Du kan alltid handla i alla Kitch'n butiker och i Kitch'ns nätbutik, men utan ett klubbmedlemskap har du inte tillgång till alla erbjudanden och medlemsförmåner.

11. Dina rättigheter

När du är inloggad på kitchnsverige.se kan du kontrollera ditt samtycke och dina val på ”Min sida”. När du är inloggad har du tillgång till din personliga information, din inköpshistorik (butik, datum, belopp), dina kuponger, önskelistor och sparade recept.

Annan lagrad information kan erhållas genom att kontakta Kitch'n kundservice. Kitch’n kundservice bör också kontaktas om du behöver ändra information som du inte kan ändra själv när du loggar in på kitchnsverige.se

Om du har invändningar mot sättet vi behandlar dina personuppgifter på eller har frågor ang. behandling av dem, kan du skicka mail till post@kitchnsverige.se och markera den med "Personlig information".

Kitch'n Sverige Kundeservice:

E-post: post@kitchnsverige.se

Telefon: +47 90 98 11 00

Du kan klaga på hur Kitch'n behandlar din information till:

Datainspektionen:

Telefon: 08-657 61 00
E-post: datainspektionen@datainspektionen.se

 

Tillbaka