Kundservice

Vår webbsida använder cookies för att du ska kunna logga in och handla i nätbutiken, samt för att du ska få bästa möjliga kundupplevelse när du besöker kitchnsverige.se. Vi är förpliktade att informera dig om detta och om du samtycker kan du fortsätta att använda vår webbsida som vanligt. Om inte måste du deaktivera cookies på din enhet. Ok, jag förstår.

Kitchn logo
MENY Logga in
{{cartItemsQuantity}} vara{{cartItemsQuantity}} varor
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivning
Antal
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem hos Kitch´n sparar du totalt {{clubMemberSavings}} på detta köp.
{{remainingToFreeFreight}} kvar till fri frakt. Fri frakt på detta köp. Click & collect: {{clickCollectStoreName}}
Gå till utcheck

Reklamation och ångerrätt

Om du mot förmodan skulle upptäcka ett fel i din försändelse ber vi dig kontakta vår kundtjänst via chatt, e-post eller telefon.

Felaktig/skadad försändelse

Om du vill reklamera en vara kan du antingen kontakta oss via e-post, eller kontakta en av våra butiker direkt. Vid en eventuell reklamation måste du kunna visa upp kvittot tillsammans med varan.

Ångerrätt vid köp på nätet

Ångerrätten ger dig rätt att ångra ett köp som du har gjort i vår webbutik. Ångerrätten förutsätter att du meddelar oss senast 60 dagar efter leverans (ångerfrist).

För att ångerrätten ska kunna tillämpas måste varan returneras till oss i samma mängd, skick och förpackning som den levererades. Alla varor ska returneras till oss inom 60 dagar. Du kan använda retursedeln som bifogades försändelsen.

Om du använder retursedeln kommer du att debiteras en fraktkostnad på 49 kronor när paketet når oss. Du ansvarar själv för eventuella risker i samband med transporten tillbaka till oss.

Återbetalning ska ske inom fjorton dagar efter att vi har tagit emot den returnerade varan. Produkten ska returneras i originalförpackning, tillsammans med en ångerblankett.


Presentkort omfattas inte av ångerrätten.

Tillbaka

Välj butik

Hitta din närmaste butik

Ursäkta, geolokalisering är inte tillgänglig.