Le Creuset
Heritage ugnsform rektangulär 26 cm white
- Hög kvalitet
- Rektangulära formen passar till alla slags ingredienser
- Finns i flera färger
Ord. pris 559:-
391:-
Kampanjens slut: 2024-12-24
Beskrivning
Heritage ugnsform rektangulär 26 cm white - Le Creusets ugnsform i Heritage-serien har en rektangulär form och är tillverkad av stengods.Den är 26x19 centimeter stor och rymmer 2,4 liter. Ugnsformen är bra för matlagning eftersom stengodset fördelar värmen jämnt. Den tål temperaturer från -23 °C till +260 °C. Formen är glaserad, vilket gör den reptålig och enkel att rengöra.
Den rektangulära formen passar för olika ingredienser och är användbar för ugnsrostning, bakning, marinering och servering i vardagen. Formen har praktiska handtag och höga sidor, vilket gör den enkel och säker att hantera och ger gott om plats för dina rätter.
Le Creuset-formen finns i många fina färger, så du kan välja den som passar bäst i ditt kök och matchar din stil.
- Fraktfritt vid köp över 499:-
- Snabb leverans
- Prisgaranti
- Bli medlem och få välkomstkupong
- SKU:
- 613879
- EAN:
- 843251102884
- Artikelnummer:
- 71102260100001
- Varumärke:
- Le Creuset
- Serie:
- Heritage
- Kategori:
- Ugnsformar
- Tillverkningsland:
- Thailand
Specifikationer
- Höjd:
- 8,9 cm
- Bredd:
- 20,3 cm
- Längd:
- 26 cm
- Vikt:
- 1,48 kg
- Volym (L):
- 2,4
- Måttspecifikation:
- 32,7 med handtag
Design och material
- Färg:
- Vit
- Material:
- Stengods
Underhåll och användning
- Tål maskindisk:
- Ja
- Tål microvågsugn:
- Ja
- Tål frys:
- Ja
- Värmetålig:
- Ja
- Temperaturområde:
- -23? til 260?
- Skötsel:
- Innan du använder produkten - Packa upp ditt nya köp! (Och se till att ta bort etiketter och emballage.) Diska din Le Creuset produkt i varmt vatten med diskmedel, skölj sedan och torka noggrant. Vi rekommenderar att du endast använder Le Creuset köksredskap i silikon, trä eller värmebeständig plast. Använd INTE knivar eller redskap i metall eftersom de kan göra märken eller repor på produktens emaljyta. Använd produkten på den platta som passar bäst – då kommer maten att bli jämnare tillagad och det minskar risken för skador på handtag och sidor. Detta är särskilt viktigt på induktionshällar. Om du använder en platta i fel storlek är risken stor att hällen inte kommer att ”känna igen” produkten. Matlagning på medelhög eller låg värme ger bäst resultat – även när du steker och fräser. Låt pannan värmas upp gradvis för god smak och jämn tillagning. Om du behöver använda hög värme, sänk den när du uppnått önskad värme. Dra aldrig produkten på en spis/häll med glasyta eftersom detta kan skada både produktens botten och glaset. Lyft istället alltid produkten på och av, eller över ytan. Vänta tills din produkt har svalnat innan du börjar rengöringen. Torka av eventuella matrester från botten och sidorna av produkten. Om det finns fastbränd mat, fyll produkterna med varmt tvålvatten och låt verka i 15-20 minuter innan du diskar som vanligt. Använd inte slipande rengöringsmedel, mycket slipande eller mycket hårda rengöringssvampar eller borstar på någon av ytorna. Torka noggrant efter disk och förvara på en torr plats.