Le Creuset
Heritage ugnsform rektangulär 32 cm white
- Hög kvalitet
- Rektangulära formen passar till alla slags ingredienser
- Finns i flera färger
Ord. pris 699:-
489:-
Kampanjens slut: 2024-12-24
Beskrivning
Heritage ugnsform rektangulär 32 cm white - Heritage formen i stengods från Le Creuset är en essentiell köksartikel med sin rektangulära form som passar för en mängd olika ingredienser.Den är mycket användbar för ugnsrostning, bakning, marinering och servering i vardagen. Formen har snäckformade handtag som gör den enkel och säker att hantera, och dess höga sidor ger gott om plats för dina rätter.
Ugnsformen mäter 32 cm i längd och 25,4 cm i bredd. Inklusive handtagen är formen 39 cm lång, den är perfekt för att tillaga potatisgratäng för 6 till 8 personer, till exempel.
Denna form är den största i Heritage-serien och har en volym på 4 liter. För en mångsidig bas i din matlagning kan du komplettera med de mindre formarna.
- Fraktfritt vid köp över 499:-
- Snabb leverans
- Prisgaranti
- Bli medlem och få välkomstkupong
- SKU:
- 613880
- EAN:
- 843251136469
- Artikelnummer:
- 71102320100001
- Varumärke:
- Le Creuset
- Serie:
- Heritage
- Kategori:
- Ugnsformar
- Tillverkningsland:
- Thailand
Specifikationer
- Höjd:
- 9,1 cm
- Bredd:
- 25,4 cm
- Längd:
- 32 cm
- Vikt:
- 2,32 kg
- Volym (L):
- 4
- Måttspecifikation:
- 39 cm med handtag
Design och material
- Färg:
- Vit
- Material:
- Stengods
Underhåll och användning
- Tål maskindisk:
- Ja
- Tål microvågsugn:
- Ja
- Tål frys:
- Ja
- Värmetålig:
- Ja
- Temperaturområde:
- -23? til 260?
- Skötsel:
- Innan du använder produkten - Packa upp ditt nya köp! (Och se till att ta bort etiketter och emballage.) Diska din Le Creuset produkt i varmt vatten med diskmedel, skölj sedan och torka noggrant. Vi rekommenderar att du endast använder Le Creuset köksredskap i silikon, trä eller värmebeständig plast. Använd INTE knivar eller redskap i metall eftersom de kan göra märken eller repor på produktens emaljyta. Använd produkten på den platta som passar bäst – då kommer maten att bli jämnare tillagad och det minskar risken för skador på handtag och sidor. Detta är särskilt viktigt på induktionshällar. Om du använder en platta i fel storlek är risken stor att hällen inte kommer att ”känna igen” produkten. Matlagning på medelhög eller låg värme ger bäst resultat – även när du steker och fräser. Låt pannan värmas upp gradvis för god smak och jämn tillagning. Om du behöver använda hög värme, sänk den när du uppnått önskad värme. Dra aldrig produkten på en spis/häll med glasyta eftersom detta kan skada både produktens botten och glaset. Lyft istället alltid produkten på och av, eller över ytan. Vänta tills din produkt har svalnat innan du börjar rengöringen. Torka av eventuella matrester från botten och sidorna av produkten. Om det finns fastbränd mat, fyll produkterna med varmt tvålvatten och låt verka i 15-20 minuter innan du diskar som vanligt. Använd inte slipande rengöringsmedel, mycket slipande eller mycket hårda rengöringssvampar eller borstar på någon av ytorna. Torka noggrant efter disk och förvara på en torr plats.